GENIUS II. gen.

Gombaölős csávázás

Nagy teljesítményű tar búza

  • kiemelkedő minőség és nagy termőképesség, valamennyi termőhelyre, intenzív és extenzív technológiákhoz egyaránt
  • kiváló lisztharmat- és rozsdatolerancia
  • A GENIUS exportképes minőséget nyújt meghökkentő mennyiségben, továbbá kiegyensúlyozott agronómiai tulajdonságokkal és kimagasló stressz-toleranciával rendelkezik. Nemcsak a termelők legmagasabb elvárásainak felel meg, hanem az európai malmok érdeklődésének középpontjában is áll. A prémium malmi búza kategóriába tartozó GENIUS megtestesíti mindazon tulajdonságok összességét, amit ma egy korszerű fajtától elvárnak a termelők.
  • Kiemelkedő termőképessége mellett minősége is meggyőző. Télállósága, szárazságtűrése és a betegségekkel szembeni ellenálló képessége révén még a legnehezebb körülmények között is megállja a helyét. Valamennyi termőhelyre, extenzív és intenzív technológiákhoz egyaránt ajánlott fajta.

MIDAS II. gen.

Gombaölős csávázás

Nagy teljesítményű prémium, szálkás búza

A Prémium kategória képviselője, amely kiemelkedő termésmennyiséggel hálája meg az intenzív termesztéstechnológiát. Magas növésű, kiváló télállósággal rendelkező fajta. Stabil esésszám és magas hektolitersúly jellemzi. Kimagasló malomipari értékei (fehérje, sikér) miatt sütőipari felhasználásra kifejezetten keresett búza.

ALTIGO II. gen.

Gombaölős csávázás

Nagyteljesítményű

Nagy termőképességgel, erős produktív bokrosodással és kiváló állóképességgel bír. Jó a betegség ellenállósága, stabil, malmi minőséget ad. Télállósága jó, középmagas növekedésű, kiváló szárszilárdságú. Kalász típusa szálkás. Lisztharmattal szemben mérsékelten rezisztens, levél- és sárgarozsdával szemben a nagy területen termelt versenytársaknál sokkal ellenállóbb.

Nedves sikér mennysége: 28 % feletti.
Nyersfehérje tartalma: 13,1%,
Lisztminősége: B1
Esésszáma stabilan magas: 355

További vetőmagvaink

Hasznos információk

+36 30 225 6560