SU ELLEN II. gen

Rovarölős+gombaölős csávázás

Őszi árpa

Az igazán nagy termőképességet mutató középérésű SU ELLEN az ősziárpa-nemesítés valódi mérföldköve lett. A fajta, kedvező tulajdonságainak köszönhetően Európa számos árpatermesztő régiójában gyorsan elterjedhet, az üzemi és a gyakorlati tapasztalatok is valódi sikertörténet kezdetét jelzik.
Az SU ELLEN kimagasló termőképesség mellett az átlagot jóval meghaladó ezermagtömegével is felhívja magára a figyelmet. A hatsoros kalászok termékenyülési viszonyai nagyon jók, rekordtermések elérésére alkalmas felépítésűek. A fejlett, széles és szépen telt kalászokat az SU ELLEN a jó állóképességének köszönhetően a tenyészidő során végig képes megtartani, aminek záloga a vaskos és erős, ugyanakkor nagyon rugalmas szalmája.
A fajtában rejlő nagy termőképesség, erős generatív hajlam a nagyon eltérő agro-ökológiai viszonyok közepette is markánsan képes megnyilvánulni, alkalmazkodóképessége kiváló. A tenyészidőt hosszan és nagyon aktívan képes kihasználni a fajta, hiszen tavasszal korán regenerálódik, gyorsan fejlődésnek indul, erősen bokrosodik. Levélzete vaskos szövetű, a levéllemezek szélesek, a növények lombozata kimagaslóan egészséges, ami a nagyon jó betegség-ellenállóságának eredménye. Az SU ELLEN minden körülmények között versenyképes árpatermesztést tesz lehetővé a legintenzívebb és a hagyományos termesztés-technológiával egyaránt.

PASO II. gen.

Rovarölős+gombaölős csávázás

Őszi árpa

Kiváló termőképesség és termésstabilitás jellemzi, melynek alapja az erős produktív bokrosodás és jó télállóság. Középmagas növésű, nagyon jó állóképességű fajta. Kalászolási ideje a nagy területen termesztett versenytársénál néhány nappal későbbi. Szár és levélbetegségekkel szembeni ellenállósága nagyon jó.

LAVERDA II. gen.

Rovarölős+gombaölős csávázás

Őszi árpa

Még mindig a csúcson! Nem véletlen, hogy a LAVERDA vetésterületben mérve évek óta őrzi vezető pozícióját. A gyakorlat igazolta, hogy a legszélsőségesebb körülmények között is a többsoros LAVERDA biztosítja a legmagasabb termés- és jövedelembiztonságot a termelők számára. Kiemelkedő termőképessége mellett szárazságtűrésével és lisztharmat-rezisztenciájával arat sikert a termelők körében.

ANTONELLA II. gen.

Rovarölős+gombaölős csávázás

Őszi árpa

Kedvező tulajdonságainak összessége alapján az ANTONELLA az egyik legnagyobb jövedelmezőséget biztosító többsoros őszi árpa. Termésben, termésbiztonságban szinte verhetetlen. Kiváló télállósága, jó állóképessége mellett egyedülállóan széles rezisztenciális tulajdonságai biztosítják a stabil szemtelítődést, valamint a költséghatékony termesztést.

Vetőmagnorma: 3,5-4,0 mill./ha.
Vetésidő: szeptember vége-október.

További vetőmagvaink

Hasznos információk

+36 30 225 6560