ALTIGO II. gen.

Gombaölős csávázás

Nagyteljesítményű EURO búza

Nagy termőképességgel, erős produktív bokrosodással és kiváló állóképességgel bír. Jó a betegség ellenállósága, stabil, malmi minőséget ad. Télállósága jó, középmagas növekedésű, kiváló szárszilárdságú. Kalász típusa szálkás. Lisztharmattal szemben mérsékelten rezisztens, levél- és sárgarozsdával szemben a nagy területen termelt versenytársaknál sokkal ellenállóbb.

Nedves sikér mennysége: 28 % feletti.
Nyersfehérje tartalma: 13,1%,
Lisztminősége: B1
Esésszáma stabilan magas: 355

ARTIST I. gen.

Gombaölős csávázás

Nagyteljesítményű, tarkalászú, EURO búza

Magas fajsúlyának köszönhetően nagy hozammal bíró fajta, melynek jó télállósága és betegség-ellenállósága tette itthon is eredményessé e fajtát. Érése: középkorai. Szára nem túl magas. Fagyos, fagyveszélyes helyeken alkalmas.

GENIUS II. gen.

EURO búza

  • kiemelkedő minőség és nagy termőképesség, valamennyi termőhelyre, intenzív és extenzív technológiákhoz egyaránt
  • kiváló lisztharmat- és rozsdatolerancia
  • A GENIUS exportképes minőséget nyújt meghökkentő mennyiségben, továbbá kiegyensúlyozott agronómiai tulajdonságokkal és kimagasló stressz-toleranciával rendelkezik. Nemcsak a termelők legmagasabb elvárásainak felel meg, hanem az európai malmok érdeklődésének középpontjában is áll. A prémium malmi búza kategóriába tartozó GENIUS megtestesíti mindazon tulajdonságok összességét, amit ma egy korszerű fajtától elvárnak a termelők.
  • Kiemelkedő termőképessége mellett minősége is meggyőző. Télállósága, szárazságtűrése és a betegségekkel szembeni ellenálló képessége révén még a legnehezebb körülmények között is megállja a helyét. Valamennyi termőhelyre, extenzív és intenzív technológiákhoz egyaránt ajánlott fajta.

További vetőmagvaink

Hasznos információk

+36 30 225 6560